Kees Epskamp

Op deze site zijn een aantal van de ± 190 schilderijen en werkstukken te zien die ik vanaf het jaar 2000 gemaakt heb. Vaak wordt een detail getoond. Door op de foto te klikken komt een grote weergave van het hele werkstuk in beeld.

De schilderijen zijn geschilderd met acrylverf. Een voordeel van dit medium vind ik dat ik hierdoor snel kan werken omdat de droogtijd kort is. Veel werkjes zijn geschilderd op paneel. Soms zaag ik stukken uit of plak dingen op het paneel. Ook heb ik enkele schilderijen gemaakt die rond kunnen draaien.

De herkenbare werkelijkheid is mijn uitgangspunt, al neem ik daar vaak een loopje mee. Bij een aantal composities speelt humor een rol. Maar ik heb wel gemerkt dat waar ik om moet lachen, dit voor een ander veel minder leuk kan zijn (zoals het uitgekleed worden door de belasting dienst).

Mijn voorkeur ligt bij het weergeven van mensen, soms in onalledaagse situaties, maar ook dieren en landschappen en stadsgezichten en gedoseerde abstractie en absurditeit en figuurzagen en geld hebben mijn interesse.

Als schilder ben ik autodidact.

Hieronder staan mijn adresgegevens.

Kees Epskamp
Nieuwehaven 112
2801 EC Gouda
tel. 06 82 00 35 76
email: keesepskamp@hotmail.com